Известие

Collapse
No announcement yet.

смяня ня 166-та с Тезис

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    И мяза на кит кашалот........
    Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    .... Ланча Тезис е на челно място в класацията за спрени от движение коли поради лош външен вид
    Милен ша ни дърпа ушите Гледам и той се обзавел с Папамобил
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Тя се води на жена му......има неква разлика.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е, хайде сега, мязала на кит... Че нали 166 преди фейслифт е страшна красавица. Според мен е много готина кола за возене, натъпкана с екстри. Само съм се качвал в такава, хареса ми интериора, седалките са като кресла. Кеф цена няма, само да можеш да си го позволиш.
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
          Е, хайде сега, мязала на кит... Че нали 166 преди фейслифт е страшна красавица. Според мен е много готина кола за возене, натъпкана с екстри. Само съм се качвал в такава, хареса ми интериора, седалките са като кресла. Кеф цена няма, само да можеш да си го позволиш.
          В дизайнерските сравнения Тесис е отпаднал принципно и служебно, независимо с какво се сравнява. Тази кола е "несравнима" на външен вид с каквото и да е. Ако се сравняват коли на една цена трябва да е с 166FL(там просто няма нужда от коментар) щото старите са със средна цена 2500 в мобиле
          Много ме кефи как се говори за тази кола във всяка тема "само да можеш да си го позволиш" - нито е скъпа, нито са се избили да я купуват. Какво толкова не можеш да си позволиш, струва колкото Голф 4. Или се има предвид филма, който си набиваш с покупката и ..
          пп екстри кола не правят
          Last edited by code; d.m.y г., 09:39.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Абе така както е без номер и с този цвят, на мен муцуната ми харесва По-добре се виждат линиите и седят много чисто.

ПП: визирам колата от пост #10.
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

По добре си купи S класа 2000-2002-ра. Ще имаш по евтина поддръжка а и двете коли са несравними
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                В дизайнерските сравнения Тесис е отпаднал принципно и служебно, независимо с какво се сравнява. Тази кола е "несравнима" на външен вид с каквото и да е. Ако се сравняват коли на една цена трябва да е с 166FL(там просто няма нужда от коментар) щото старите са със средна цена 2500 в мобиле
                Много ме кефи как се говори за тази кола във всяка тема "само да можеш да си го позволиш" - нито е скъпа, нито са се избили да я купуват. Какво толкова не можеш да си позволиш, струва колкото Голф 4. Или се има предвид филма, който си набиваш с покупката и ..
                пп екстри кола не правят
                Скъпа е раздела с поддръжката.

---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                По добре си купи S класа 2000-2002-ра. Ще имаш по евтина поддръжка а и двете коли са несравними
                Абе не е баш така,тава дет го казваш.

Тезиса е хубава кола,с ужасяващ външен вид.Вътре са използвани някой адски добри материали,като истински алуминии и дърво.Като цяло интериорно колата е добре сглобена,но има някои адски безумни решения,питайте бат Венцо за външните дръжки на вратите.Имат леки проблеми с water penetration в багажника,което се оправя но не лесно,случва се да се наводни сериозно багажника,а там има доста ел.модули.
                Last edited by Mury; d.m.y г., 20:39.
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                  Е, хайде сега, мязала на кит... Че нали 166 преди фейслифт е страшна красавица.
                  Тя пък мяза на сом, само два мустака отстрани ако се кльопнат и е на 100%.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                  X